Propunerile de miniștri care ar urma să-i înlocuiască pe Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc

0
56
Oana Gianina Bulai

În ședința de astăzi a Comitetului Executiv a PSD, membrii partidului de guvernare au propus numele care ar urma să-i înlocuiască pe miniștrii care au demisionat joi seara la presiunea premierului Mihai Tudose.

Senatorul Paul Stănescu, liderul PSD Olt, este propunerea pentru conducerea Ministerului Dezvoltării şi pentru postul de vicepremier, în locul lui Sevil Shhaideh, Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, este propus pentru Ministerul Transporturilor, în locul lui Răzvan Cuc, iar Marius Nica este propus să preia conducerea Ministerului Fondurilor Europene în locul Rovanei Plumb, a anunţat liderul PSD, Liviu Dragnea, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD. De asemenea, fostul vicepremier Sevil Shhaideh a devenit consilier de stat.

Paul Stănescu, liderul PSD Olt, este propunerea pentru conducerea Ministerului Dezvoltării şi pentru postul de vicepremier, în locul lui Sevil Shhaideh, Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, este propus pentru Ministerul Transporturilor, în locul lui Răzvan Cuc, iar Marius Nica este propus să preia conducerea Ministerului Fondurilor Europene în locul Rovanei Plumb, a anunţat liderul PSD, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

Liviu Dragnea a spus că a fost un vot în unanimitate în CEx, cu o singură excepţie, la Paul Stănescu, cu vot împotrivă din partea lui Nicolae Bănicioiu.

De asemenea, fostul vicepremier Sevil Shhaideh a devenit consilier de stat. Şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) s-a încheiat, iar membrii CEx au votat cele trei propuneri în locul miniştrilor demisionari. Astfel, la Ministerul Dezvoltării Regionale va fi Paul Stănescu, liderul PSD Olt, la Ministerul Transporturilor Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, iar la Fonduri Europene Marius Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ


*