Președintele PNL, Ludovic Orban, spune că a fost la Videle și că a fost primit foarte bine

alegerea primarilor în două tururi sondaj de opinie la comanda PNL formulă de Guvern scrisoare deschisă a lui Ludovic Orban Ludovic Orban la consultările de la Cotroceni

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că a fost vineri la Videle, în judeţul Telorman, cu ocazia zilelor oraşului şi că a fost primit foarte bine şi „nu prea” a văzut lideri PSD acolo.

“Unde credeţi că am fost astăzi? Tocmai în Videle, judeţul Teleorman. Cu ocazia zilelor oraşului, care aniversează 50 de ani de la înfiinţare. Mulţi m-au sfătuit să nu mă duc, că este fieful lui Dragnea, Dăncilă şi Carmen Dan, că este posibil să fiu întâmpinat cu ostilitate, că o să fie plin de pesedişti. M-am dus totuşi şi, ce să vezi? Oamenii m-au primit foarte bine, nu prea am văzut picior de lider PSD. Şi, mai ales, am remarcat că <fiicele satului> nu au catadicsit să onoreze locuitorii din Videle cu augusta lor prezenţa, deşi oraşul împlineşte o vârstă rotundă”, a povestit Ludovic Orban, fost viceprimar general și fost candidat la partidului la Primăria Capitalei, pe contul său de Facebook.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, şi premierul Viorica Dăncilă sunt din Videle, judeţul Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

*