PNL București face apel la Firea și Mutu ca parlamentarii PSD să susțină amendamentele PNL la buget

PNL București face apel la Firea

PNL București face apel la Firea și Mutu să le ceară parlamentarilor PSD București să susțină amendamentele PNL la buget, pe infrastructura Capitalei.

Prim-vicepreședintele PNL București, Alexandru Nazare, fost ministru al Transportrilor, susține că PNL a propus amendarea legii bugetului de stat pentru realizarea Centurii Feroviare a Capitalei, Autostrada de centura a municipiului Bucuresti – sectoarele de Centură Nord și Sud și Magistralele de Metrou IV și V.

”Sunt propuneri concrete, realizabile, de care guvernul poate ține cont ușor, numai să vrea”, a spus Nazare.

PNL București face apel la Firea și Mutu pentru centura feroviară

PNL a propus suplimentarea cu 120.000 mii lei pentru lucrările de modernizare la Centura Feroviară a Capitalei; creșterea cu 100.000 mii lei pentru sectorul Centura Nord al autostrăzii de centură a municipiului Bucuresti și 150.000 mii lei pentru sectorul Centura Sud; respectiv, 50.000 mii lei în plus pentru magistrala IV Metrou și suplimentarea cu 400.000 mii lei pentru magistrala V de Metrou.

”Am auzit multe promisiuni din partea PSD și de la dna primar Firea, și de la Guvern, că-și doresc să investească în infrastructură, mai ales în Capitală, unde lucrările trenează. Parlamentarii PSD de București pot susține deci amendamentele PNL. Sunt lucruri de bun simț care pot fi bugetate cu ușurință și ajută să se miște o dată lucrurile pentru proiecte  de infrastructură necesare Capitalei și care bat pasul pe loc”, se mai arată în comunicatul dat publicității de PNL București.

LĂSAȚI UN MESAJ

*