Moromeții 2 are premiera astăzi, la Sala Palatului

morometii 2

Premiera de gală a filmului Moromeţii 2 are loc astăzi, la Sala Palatului, evenimentul fiind sold-out, potrivit Transilvania Film. 

„Filmul este regizat de Stere Gulea, imaginea este semnată de Vivi Drăgan Vasile, producţia este realizată de Oana Giurgiu şi Tudor Giurgiu, iar în rolurile principale se regăsesc Horaţiu Mălăele, Dana Dogaru şi Iosif Paştina. Premiera de Gală este programată pe 5 noiembrie, la Sala Palatului, de la ora 20:00, evenimentul fiind deja sold-out”, mai spun cei de la Transilvania Film.

Moromeţii 2 continuă povestea familiei lui Ilie Moromete din satul din Câmpia Dunării şi-l are în prim-plan pe mezinul Niculae. Anii 1945-1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrânit, dar încă în putere. Între el şi cea de-a doua soţie, Catrina, tensiunile continuă, în timp ce Niculae este pus la încercare de promisiunile lumii noi, în care totul e posibil dacă te înregimentezi.

Moromeții 2, pe marile ecrane din 16 noiembrie

Pelicula Moromeţii 2 va ajunge pe marile ecrane din România din 16 noiembrie, însă echipa filmului a pornit într-o caravană prin ţară încă de la finalul lunii octombrie. Turneul de promovare organizat de distribuitorul Transilvania Film şi-a propus să ajungă în peste 50 de oraşe, în special în cele unde există multiplex sau altă sală de cinema, astfel încât pelicula să poată fi văzută de cât mai mulţi spectatori, potrivit comunicatului.

Moromeţii 2 este o producţie realizată cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei şi Studioului de Creaţie al Ministerului Culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

*