Liviu Dragnea risipește misterul: “E un inel pe care i l-am cumpărat de 1 Martie, dar nu e de logodnă”

O nouă remaniere guvernamentală a miniştrilor din partea PSD va avea loc în cadrul unui CExN care va fi organizat după referendumul pentru redefinirea familiei demisia lui Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, fost șef al Consiliului Județean Teleorman, a risipit luni seara misterul legat de inelul pe care l-a purtat la Congresul partidului partenera sa de viață, Irina Tănase.

El a declarat că i-a fost ”drag” că la Congresul extraordinar al partidului a fost însoţit de partenera sa de viaţă, Irina Tănase, și a ţinut să precizeze că ”încă” nu a cerut-o în căsătorie, iar inelul pe care aceasta îl purta era doar un cadou de 1 Martie.

“Pur şi simplu am decis să fie lângă mine la Congres, fiind conştient (că va atrage atenţia -n.red), că nu trăiesc pe sub pământ. Am văzut că sunt discuţii şi de năşie. Bun, imaginaţia e slobodă, libertatea de exprimare, doamne ajută, domnule, n-am cerut-o încă. S-a vorbit despre acel inel. Este un inel, nu sunt zgărcit, nu e un inel scump, e un inel pe care i l-am cumpărat de 1 Martie, dar nu e de logodnă. E un inel frumos şi atât”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

El a fost însoţit la Congresul extraordinar al partidului de partenera sa de viaţă, Irina Tănase. „Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres. Chiar mi-a fost drag”, a mai spus liderul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ


*