Liviu Dragnea risipește misterul: “E un inel pe care i l-am cumpărat de 1 Martie, dar nu e de logodnă”

Teleormanleaks

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, fost șef al Consiliului Județean Teleorman, a risipit luni seara misterul legat de inelul pe care l-a purtat la Congresul partidului partenera sa de viață, Irina Tănase.

El a declarat că i-a fost ”drag” că la Congresul extraordinar al partidului a fost însoţit de partenera sa de viaţă, Irina Tănase, și a ţinut să precizeze că ”încă” nu a cerut-o în căsătorie, iar inelul pe care aceasta îl purta era doar un cadou de 1 Martie.

“Pur şi simplu am decis să fie lângă mine la Congres, fiind conştient (că va atrage atenţia -n.red), că nu trăiesc pe sub pământ. Am văzut că sunt discuţii şi de năşie. Bun, imaginaţia e slobodă, libertatea de exprimare, doamne ajută, domnule, n-am cerut-o încă. S-a vorbit despre acel inel. Este un inel, nu sunt zgărcit, nu e un inel scump, e un inel pe care i l-am cumpărat de 1 Martie, dar nu e de logodnă. E un inel frumos şi atât”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

El a fost însoţit la Congresul extraordinar al partidului de partenera sa de viaţă, Irina Tănase. „Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres. Chiar mi-a fost drag”, a mai spus liderul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

*