În acest week end nu circulă tramvaiul 41. STB face lucrări la calea de rulare

Circulaţia liniei de tramvai 41 va fi suspendată, programul STB de Revelion nu circulă tramvaiul 41

În acest sfârşit de săptămănă nu circulă tramvaiul 41, pentru executarea unor lucrări la calea de rulare, potrivit Societăţii de Transport Bucureşti (STB SA).

STB SA a anunţat, vineri, că, începând de  sâmbătă, ora 0.30 – până luni, 12.11.2018, ora 4.00, nu circulă tramvaiul 41, pentru executarea unor lucrări complexe la calea de rulare.

”Lucrările vor avea loc pe Bd. Mărăşti, la intersecţia cu Str. Alexandru Constantinescu, unde calea de rulare este uzată şi există probleme ale fundaţiei generate de terenul instabil din acea zonă şi de faptul că linia de tramvai este traversată intens de autovehicule, inclusiv de autobuzele liniilor 205 şi 282”, au precizat reprezentanţii societăţii.

Pentru preluarea fluxului de călători cât timp nu circulă tramvaiul 41, STB SA va înfiinţa linia navetă de autobuze 641. Totodată, autobuzele liniilor 205 şi 282 vor circula deviat. Potrivit STB, în perioada reviziei anuale a liniei 41, care a avut loc în luna august, a fost refăcută calea de rulare doar pe sensul de circulaţie auto Arcul de Triumf – Bd. Ion Mihalache, în intervalul de timp alocat atunci neputându-se bloca circulaţia auto în întreaga intersecţie.

STB SA va înlocui şina cu canal pe ambele sensuri şi va executa lucrări pentru refacerea fundaţiei căii de rulare. ”Aceste lucrări nu pot fi executate decât cu întreruperea totală a circulaţiei, perioadă în care STB SA va face verificări şi în zona căii de rulare din Pasajul Lujerului şi de pe Podul Ciurel, remediind eventualele deficienţe constatate”, mai arată societatea., în comunicatul în care anunță că nu circulă tramvaiul 41.

STB SA le cere scuze bucureştenilor pentru eventualele neplăceri şi precizează că toate aceste eforturi urmăresc ca transportul călătorilor să se desfăşoare numai în condiţii de siguranţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

*