Gabriela Firea spune că nu se va bate cu Viorica Dăncilă să-l cunune pe șeful lor, Liviu Dragnea

miting Diaspora 10 august

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a spus că ar vrea să se căsătorească, dar, dacă se va decide, ea va merge la nuntă. Edilul a spus că nu va fi niciodată o bătălie între ea şi premierul Dăncilă referitor la cine va fi naşa de cununie.

„Nu mi-a spus dacă se va căsători, sincer. Nu mi-a spus şi cred că este un subiect privat, dar dacă va face un astfel de anunţ, dacă ne va invita la cununie şi ulterior la nuntă şi voi fi şi eu şi soţul meu invitaţi, cu siguranţă că vom onora invitaţia, mai ales că noi suntem aşa, cu ghilimelele de rigoare, «naşi de profesie»”, a declarat Gabriela Firea.

Întrebată dacă ar vrea să-i fie naşă lui Liviu Dragnea, Firea a spus că nu va fi niciodată o bătălie între ea şi Viorica Dăncilă. „Să fie o bătălie între mine şi doamna Dăncilă? Niciodată. Între mine şi doamna Dăncilă nu va fi bătălie nici pe acest subiect, îi dau întâietate, este mult mai veche ca mine în partid, o respect şi o preţuiesc”, a continuat primarul.

Gabriela Firea a explicat faptul că prezenţa iubitei liderului PSD la Congres este normală şi spune că „un cuplu se sudează atât în ceea ce priveşte sentimentele, iubirea, afecţiunea, dar şi prin susţinerea şi suportul profesional”.

„Câtă vreme sunt într-o relaţie de câţiva ani de zile, se iubesc şi am înţeles că Irina îl susţine foarte mult pe domnul Dragnea în toată activitatea, inclusiv politică, şi e normal, şi eu îmi susţin soţul. Un cuplu se sudează atât în ceea ce priveşte sentimentele, iubirea, afecţiunea, dar şi prin susţinerea şi suportul profesional”, a afirmat aceasta.

De asemenea, întrebată dacă Irina Tănase se potriveşte profilului de prima doamnă a României, Gabriela Firea a spus: „De ce nu? Eu aş zice că da”.

LĂSAȚI UN MESAJ

*