Fanii FCSB au luat cu asalt casele de bilete de la Arena Națională, pentru meciul cu Sporting Lisabona

0
16

Sute de persoane au luat cu asalt casele de bilete de la Arena Naţională, pentru a prinde ultimele bilete la partida de miercuri dintre FCSB şi Sporting Lisabona, din play-off-ul Ligii Campionilor.

Duminică, de la ora 11,00, s-au pus în vânzare biletele rămase pentru confruntarea cu Sporting Lisabona, din returul play-off-ului Ligii. În doar câteva zile s-au epuizat biletele destinate spaţiului online, informează Digi Sport.

Duminică la ora 09,00, cu două ore înainte de deschiderea caselor, la Arena Naţională s-au format cozi de cel puţin 200 de persoane. Fanii au venit atât de devreme pentru a fi siguri că prind un bilet la partida de miercuri.

Totuși, se pare că suporterii vor mai găsi bilete doar la inelul 3 al stadionului, la peluze, dar și la cele două tribune. Celelalte tichete au fost achiziționate online de către fanii echipei pregătite de Nicolae Dică. Meciul cu Sporting Lisabona a creat o adevărata emulație în rândul suporterilor ros-albaștri, mai ales după rezultatul din tur, care s-a încheiat 0-0, iar FCSB a vândut peste 30.000 de bilete.

Bilete disponibile la case:

Peluze – inelul 3,30 lei

Tribuna 2 – inelul 3,40 lei

Tribuna 1 – inelul 3,40 lei

Programul caselor de bilete va fi următorul:

Duminică: 11,00 – 15,00

Luni: 11,00 – 19,00

În cazul în care vor mai fi bilete disponibile, casele de bilete vor fi deschise și marți, chiar și miercuri, dacă va fi nevoie. Conducerea roș-albaștrilor anunță că în cazul în care se vor returna din biletele vândute online, acestea vor fi puse în vânzare la case.

Partida dintre FCSB și Sporting Lisabona se va disputa miercuri, 23 august, pe Arena Națională, de la ora 21,45.

LĂSAȚI UN MESAJ


*