Dragnea: Următorul protest va fi unul uriaș, într-o altă locație

următorul protest

Protestul PSD de sâmbătă a fost „mitingul mic”, următorul protest va unul fi „uriaş”, care se va desfăşura într-o altă locaţie, nu în Piaţa Victoriei, a declarat Liviu Dragnea, liderul social-democraţilor.

„Noi am făcut mitingul ăsta din mai multe motive. Primul motiv şi cel mai puternic motiv este de a protesta puternic împotriva acestui sistem odios, nenorocit, pe care îl gestionează o mână de securişti, o mână mai mare, care este patronat de Klaus Iohannis, care este unul din beneficiarii principali ai acestui sistem, prin uneltele pe care le au şefii Parchetelor, ofiţeri din servicii, Pahonţu, care e unul din liderii importanţi ai statului paralel şi toţi ceilalţi, toate portocalele pe care dumneavoastră le-aţi arătat şi care încep să iasă la iveală în continuare”, a declarat Liviu Dragnea, într-o emisune televizată.

Următorul protest, unul uriaș

Potrivit lui, nu te poţi aştepta, totuşi, ca un partid ca PSD, un partid mare, să nu reacționeze când îl ameninţi de o lună şi jumătate, îl jigneşti sau îl insulţi.

„Şi vreau să vă spun că ăsta a fost mitingul mic. Următorul miting va fi un miting uriaş, într-o altă locaţie – în Piaţa Victoriei nu poate avea loc – şi mă uitam la poze, îmi aduceam aminte, şi aseară am văzut la o televiziune <cu epoleţi>, arătau poza de anul trecut, celălalt miting, scriau <250.000> şi la noi, foarte mare, <130.000>. Mă rog, fiecare se face de ruşine în ce fel doreşte. Au făcut un miting pe care l-au photoshopat, în care au aruncat sute de mii în presă, ca şi număr. Le-am arătat noi ce înseamnă un miting de câteva sute de mii”, a mai spus Dragnea.

Prin mitingul PSD s-a dorit şi transmiterea unui mesaj către societate, mai spune Dragnea.

„Şi al treilea motiv a fost de a avertiza societatea şi de a avertiza fiecare om, pentru că se poate, sunt absolut sigur că mulţi oameni se gândesc că la ei nu poate ajunge mâna lungă a acestui stat paralel. Ba da. Şi a şi ajuns şi va ajunge în continuare, pentru că doamna Rarinca, de exemplu, nu era lider politic sau o personalitate importantă, nu, şi ei au atacat şi oameni obişnuiţi, pentru a vedea fiecare om din România”, a declarat Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

*