Dragnea întrebat de gunoiul din Piața Victoriei. A fugit și s-a retras la Guvern

0
179
gunoiul din piața victoriei modificările Codurilor Penale dragnea tăriceanu
gunoiul din piața victoriei modificările Codurilor Penale dragnea tăriceanu

După discursul triumfalist ținut în timpul protestului PSD, Liviu Dragnea a fost luat a întrebări de către un grup de membri ai mişcării #Rezist, de ce membrii şi simpatizanţii PSD şi ALDE nu îşi adună gunoiul din Piața Victoriei rămas în urma lor. 

„Sunt 200 de angajaţi de la salubritate care asta fac acum”, le-a răspuns Dragnea. După protestul PSD-ALDE, tone de gunoaie au rămas pe străzi și în Piața Victoriei, protestatarii aruncând resturile peste tot.

Mai mult aceștia au reușit să distrugă gardul din jurul Muzeului Antipa, scoțându-l și trântindu-l la pământ. Spațiul verde de pe marile artere ale Bucureștiului, în apropiere de Piața Victoriei au fost umplute cu peturi goale și resturi menajere.

După ce l-au întrebat cine plătește pentru strângerea tuturor gunoaielor,
membrii #Rezist i-au mai strigat liderului PSD că după protestele organizate în Piaţa Victoriei de către această mişcare nu rămân gunoaie.

Liderul PSD a rămas în zona scenei amenajată în piaţă pentru încă aproximativ 15-20 de minute, după încheierea mitingului, pentru a da mâna şi a face poze cu participanţi la miting.

Apoi, acesta s-a îndreptat şi a intrat în Palatul Victoria, însă pe drum a fost luat la întrebări de un grup de circa 10 membri ai mişcării #Rezist, care au venit în piaţa părăsită deja de participanţii la miting.

Liviu Dragnea a ajuns în jurul orei 20,15 în Piaţa Victoriei, unde avea loc mitingul „împotriva abuzurilor”. Acesta fusese însoțit de secretarul general al PSD, Marian Neacşu. Lângă marea scenă amplasată, liderul PSD a fost așteptat de mai marii PSD care au urcat alături de el pe scenă pentru a ține discursuri.

Timp de mai multe minute, preşedintele PSD a dat mâna cu sute de oameni care l-au întâmpinat în drum spre scena din Piaţa Victoriei, participanţii la miting adresându-i lui Dragnea mesaje de susţinere.

În jurul orelor 22.30, mitingul s-a terminat și protestatarii au plecat spre casele lor.

LĂSAȚI UN MESAJ


*