Dragnea întrebat de gunoiul din Piața Victoriei. A fugit și s-a retras la Guvern

Dragnea scapă de dosarul Referendumul Dragnea este un ciorditor robor gunoiul din piața victoriei modificările Codurilor Penale dragnea tăriceanu cea mai coruptă țară din Europa
gunoiul din piața victoriei modificările Codurilor Penale dragnea tăriceanu

După discursul triumfalist ținut în timpul protestului PSD, Liviu Dragnea a fost luat a întrebări de către un grup de membri ai mişcării #Rezist, de ce membrii şi simpatizanţii PSD şi ALDE nu îşi adună gunoiul din Piața Victoriei rămas în urma lor. 

„Sunt 200 de angajaţi de la salubritate care asta fac acum”, le-a răspuns Dragnea. După protestul PSD-ALDE, tone de gunoaie au rămas pe străzi și în Piața Victoriei, protestatarii aruncând resturile peste tot.

Mai mult aceștia au reușit să distrugă gardul din jurul Muzeului Antipa, scoțându-l și trântindu-l la pământ. Spațiul verde de pe marile artere ale Bucureștiului, în apropiere de Piața Victoriei au fost umplute cu peturi goale și resturi menajere.

După ce l-au întrebat cine plătește pentru strângerea tuturor gunoaielor,
membrii #Rezist i-au mai strigat liderului PSD că după protestele organizate în Piaţa Victoriei de către această mişcare nu rămân gunoaie.

Liderul PSD a rămas în zona scenei amenajată în piaţă pentru încă aproximativ 15-20 de minute, după încheierea mitingului, pentru a da mâna şi a face poze cu participanţi la miting.

Apoi, acesta s-a îndreptat şi a intrat în Palatul Victoria, însă pe drum a fost luat la întrebări de un grup de circa 10 membri ai mişcării #Rezist, care au venit în piaţa părăsită deja de participanţii la miting.

Liviu Dragnea a ajuns în jurul orei 20,15 în Piaţa Victoriei, unde avea loc mitingul „împotriva abuzurilor”. Acesta fusese însoțit de secretarul general al PSD, Marian Neacşu. Lângă marea scenă amplasată, liderul PSD a fost așteptat de mai marii PSD care au urcat alături de el pe scenă pentru a ține discursuri.

Timp de mai multe minute, preşedintele PSD a dat mâna cu sute de oameni care l-au întâmpinat în drum spre scena din Piaţa Victoriei, participanţii la miting adresându-i lui Dragnea mesaje de susţinere.

În jurul orelor 22.30, mitingul s-a terminat și protestatarii au plecat spre casele lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

*