Două cutremure s-au produs în ultimele zece ore în județul Buzău. Ce magnitudine au avut seismele

cutremur în Covasna Un cutremur cu magnitudinea 3,5 pe scara Richter s-a produs acum câteva ore, la ora locală 4:47, în zona seismică Vrancea, cutremur în Marea Neagră cutremure în Vrancea şi Buzău cutremure în Marea Neagră cutremure în Buzău cutremure în Vrancea cutremur în județul Buzău cutremure la granița cu România cutremur în Vrancea cutremur în Buzău

Două cutremure s-au produs în ultimele 10 ore în judeţul Buzău, cel mai mare dintre acestea, ca magnitudine, având 3,1 grade pe scara Richter, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Sesimul de 3,1 grade a avut loc la ora 23.06, la o adâncime de 116 kilometri, oraşele cele mai apropiate de epicentru fiind Nehoiu (34 km), Buzău (50 km), Covasna (53 km), Râmnicu Sărat (55 km) şi Odobeşti (57 km).

Celălalt seism s-a produs la ora 22.41, având magnitudinea 2 pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la adâncimea de 14 kilometri, în apropierea oraşelor Nehoiu (21 km), Covasna (38 km), Întorsura Buzăului (44 km), Târgu Secuiesc (53 km) şi Mizil (58 km).

Cutremurul cu cea mai mare magnitudine produs luna acesta a avut 4,2 grade şi s-a înregistrat în judeţul Vrancea, pe 22 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

*