Dosarul lui Ilie Năstase beat la volan, trimis de polițiști pentru completarea probatoriului

Ilie Năstase trece la spații verzi Ilie Năstase are tatuaj Ilie Năstase va deveni cetățean de onoare Ilie Năstase beat la volan

Procurorii au trimis la Brigada Rutieră a Capitalei dosarul penal pentru Ilie Năstase beat la volan, pentru completarea probatoriului.

Astfel, poliţiştii Brigăzii Rutiere urmează să audieze martorii prezenţi în dimineaţa zilei de 25 mai, când Năstase a fost dus încătuşat la sediul INML pentru recoltarea de probe biologice, după ce a refuzat testul cu aparatul alcooltest în urma unei verificări a Poliţiei Rutiere, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. De asemenea, urmează să fie anexate şi alte documente utile pentru completarea probatoriului în acest caz.

Pe 25 mai, în jurul orei 4,45, pe Şoseaua Nordului, zona Ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani. Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice, preciza la acea dată Brigada Rutieră.

Ilie Năstase, fost candidat al PDSR la Primăria Capitalei în 1996, a refuzat să îi fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare de mostre biologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

*