Ce mesaje primește pe Facebook Gabriela Firea. De ce și-a închis contul de pe rețeaua de socializare

intervenția Jandarmeriei în Piaţa Victoriei

Multe mesaje de dezaprobare a primit pe Facebook Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, după ce a fost huiduită la Arena Națională, unde Simona Halep își prezenta trofeul câștigat la Roland Garros.

Aparatul de partid al pesediștilor a venit cu cea mai mare dezinformare din ultimii 20 de ani, încercând să acrediteze ideea că nu Gabriela Firea a fost huiduită, ci Simona Halep.

Primarul general Gabriela Firea şi-a închis luni seară pagina de Facebook, după ce internauţii au criticat dur decizia acesteia de a se urca pe scena de pe Arena Naţională alături de Simona Halep. Marți după amiază și-a redeschis contul de Facebook, după ce el fusese ”curățat” de toate comentariiloe dezaprobatoare. Nu a durat decât foarte puțin timp până când și l-a închis din nou, pentru că înjurăturile s-au adunat la loc.

Cetateanul.net vă prezintă în captura alăturată ce mesaje primește pe Facebook Gabriela Firea.Facebook Gabriela Firea

Edilul a uitat să-și închidă și contul de Twitter, unde internauții o înjură în continuare copios. Postarea sa despre închiderea contului de Facebook adunase până miercuri dimineața peste 400 de comentarii pe Twitter. Unul dintre acestea îi aparține eurodeputatului Cristian Preda: ”Nu vă e rușine?”. Iată o captură și de pe Twitter.Facebook Gabriela Firea

Luni seară, aproximativ 20.000 de oameni au fost pe Arena Naţională, unde Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Roland Garros. Simona Halep a venit însoţită de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a fost huiduită de cei din tribune când îi oferea jucătoarei de tenis cheia şi o plachetă. Primarul Capitalei a părăsit Arena Naţională imediat după acest moment.

Ce mesaje a primit pe Facebook Gabriela Firea, care dă vina pe George Soros

La scurt timp, Firea a afirmat că „aparatul sorosist de propagandă” a demarat compromiterea evenimentului şi că seara, „echipe de cetăţeni cu venin” au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi, apreciind că, din respect pentru performanţa Simonei Halep, aceştia puteau lăsa o jumătate de oră ura la poarta Arenei Naţionale, argumentul său fiind că „acolo este despre sport, respect, valori, performanţă, nu despre câţi bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucureştiul într-un oraş sub asediu”.

CITEȘTE și Gabriela Firea și-a închis contul de Facebook. A uitat de cel de Twitter, pe care este înjurată copios

 

LĂSAȚI UN MESAJ

*