Casa primarului din comuna Coșteiu, județul Timiș, a fost călcată de hoți. Care este paguba

comuna Coşteiu, judeţul Timiş
Sursa foto: Facebook

Casa primarului Petru Carebia (PSD) din comuna Coşteiu, judeţul Timiş, a fost călcată de hoţi, care au furat mai multe ceasuri şi alte obiecte din locuinţă, iar paguba se ridică, protrivit alesului local, la aproximativ 10.000 de euro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat duminică pentru News.ro că sâmbătă după-amiaza în comuna Coşteiu, județul Timiș, a avut loc un furt dintr-o locuinţă.

„Poliţiştii de la  Sectia 7 rurală Lugoj au fost sesizaţi de către un bărbat că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa şi au sustras mai multe bunuri. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt calificat şi încearcă să stabilească autorii faptei şi să recupereze prejudiciul”, a declarat Ionuţ Sârbu.

Potrivit poliţiştilor, este vorba despre locuinţa primarului din comuna Coşteiu, județul Timiș, Petru Carebia (PSD), iar hoţii ar fi furat ceasuri şi mai multe obiecte din casă. Primarul le-a spus poliţiştilor că prejudiciul s-ar ridica la aproximativ 10.000 de euro şi că, cel mai probabil, hoţii i-au spart locuinţa după ce a postat pe pagina sa de Facebook mai multe poze în care poartă un lanţ de aur, gros.

LĂSAȚI UN MESAJ

*