ASF a aprobat un program de răscumpărare a acţiunilor de la Fondul Proprietatea

Franklin Templeton Investment Management Ltd. United Kingdom, sucursala Bucureşti, administrator de investiţii al Fondul Proprietatea, anunţă că Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat miercuri solicitarea FP pentru iniţierea unei oferte publice de cumpărare în legătură cu cel de-al nouălea program de răscumpărare.

”Valoarea ofertei: până la 1.200.000.000 acţiuni sub formă de acţiuni şi/sau certificate globale de depozit având la bază acţiuni (în engleză „global depositary receipts” – GDR-uri)”, arată un comunicat.

Preţul de cumpărare este de 0,935 lei per acţiune, respectiv valoarea în dolari echivalentă cu 46,75 lei per GDR, calculată conform prevederilor documentaţiei ofertei.

Perioada de subscriere este 18 ianuarie – 23 februarie. Intermediar este Wood & Company Financial Services. Agentul de ofertă pentru GDR-uri este The Bank of New York Mellon.

”Fondul va anunţa în curând publicarea documentaţiei de ofertă care conţine detaliile, paşii si procedura de urmat pentru participarea în cadrul ofertei”, arată comunicatul.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

*