Angajat al Primăriei Iași, prins în trafic cu o alcoolemie record. Era aproape de comă alcoolică!

alcoolemie

Un angajat al Primăriei Iaşi a fost prins în trafic cu o alcoolemie de 5,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, după ce a intrat cu maşina într-un şanţ de pe marginea drumului.

Gabriel Ghergheşanu, angajat al Primăriei Iaşi, conducea sâmbătă seară un autoturism Fiat, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și maşina a intrat într-un şanţ.

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din satul Vlădiceni, la marginea municipiului Iaşi. Cei care au sărit în ajutorul şoferului au sesizat faptul că acesta era băut şi au sunat la Poliţie.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că şoferul avea o alcoolemie de 5,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Angajatul Primăriei ieşene a refuzat să fie dus la spital, pentru a-i fi recoltate probe de sânge.

Poliţiştii l-au dus la sediul Poliţiei Rutiere Iaşi, iar pe numele şoferului a fost deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi refuz de recoltare a probelor biologice. Gabriel Ghergheşanu nu este la prima abatere. El a fost implicat la începutul anului trecut într-un conflict violent cu un coleg de serviciu, chiar în sediul Primăriei. Ghergheşanu a încercat să-i aplice o lovitură colegului său, însă acesta a ripostat şi l-a lovit cu pumnul în faţă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

*