Americanii de la Ellaal Goldberg au anunţat cum vor investi milioanele de euro promise în presa din România

Ellaal Goldberg

Americanii de la Ellaal Goldberg. Oferta lor se adreseaza societatilor mass media ce actioneaza atat pe piata nationala cat si pe cea regionala sau locala, si vizeaza televiziuni, radiouri respectiv site-uri de internet dedicate informarii cetatenilor.

Demararea acestui program se face in mod consecutiv anuntului public facut miercuri in Washington DC de catre actionarul nostru principal, Ellaal Goldberg Corporation USA, conform caruia au fost puse la dispozitie primele transe de bani, dintr-un total disponibil de 50 de milioane de dolari, cu 20 de milioane de dolari posibile in primul an.

Proprietarii societatilor mass media interesate sunt invitati sa ne transmita printr-o scurta scrisoare de prezentare intentia lor de a se asocia cu Ellaal Goldberg SA.

Milioanele de le  Ellaal Goldberg

Cererile vor fi analizate de catre echipa executiva Ellaal Golberg in conditii de confidentialitate, apoi vor fi transmise, impreuna cu alte documente furnizate de potentialii parteneri, spre expertizare membrilor Media Board, care vor sustine sau nu oportunitatea investitiei.

Documentatia initiala poate fi transmisa pe adresa media@ellaal.com, unde ce-i interesati pot solicita si informatii suplimentare despre conditiile investitiei, ce le vor fi puse la dispozitie de catre echipa noastra executiva.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

*