Accident oribil pe DN2. O persoană a murit și 14 au fost rănite în urma unei ciocniri dintre trei autovehicule

Un grav accident de circulaţie în care au fost implicate patru autoturisme s-a produs, duminică, în judeţul Ialomiţa, autorităţile activând Planul Roşu de intervenţie. În urma accidentului, o persoană a murit, iar alte 14 au fost rănite, şapte dintre ele rămânând încarcerate, potrivit secretarului de stat în MAI Raed Arafat. 

Ultimele informaţii furnizate de secretarul de stat în MAI Raed Arafat arată că o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte 14 au fost rănite în urma accidentului. Cinci dintre victimele accidentului produs pe DN 2, în judeţul Ialomiţa, sunt aduse la spitale din Bucureşti, una dintre ele – o femeie aflată în stare gravă -, fiind preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Floreasca. Ceilalţi răniţi au fost transportaţi la spitalul din Urziceni

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), o femeie aflată în stare gravă a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul Floreasca, alţi trei răniţi sunt duşi la Spitalul Pantelimon şi unul la Spitalul Colentina.

Cum s-a produs

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa au precizat pentru News.ro că în accident au fost implicate trei autoturisme şi un autovehicul de transport persoane cu nouă locuri. ”Din primele informaţii, sunt implicate patru autoturisme în care s-ar afla zece persoane. Mai multe persoane sunt încarcerate”, au precizat reprezentanţii IGSU.

ISU Ialomiţa a activat Planul Roşu de intervenţie, iar la faţa locului au fost alertate două echipaje de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi prim-ajutor, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru victime multiple şi patru echipaje medicale SAJ.

De asemenea, s-a solicitat şi un elicopter SMURD la faţa locului.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ


*