Al Di Meola, unul dintre cei apreciați chitariști din întreaga lume, va concerta sâmbătă la Sala Palatului

Compozitorul și chitaristul de jazz-fusion – Al Di Meola – va concerta pe data de 20 mai, la Sala Palatului din București, începând cu ora 20.00.

Al Di Meola, artist american de origine italiana, va interpreta compozitii noi si, mai cu seama, piese celebre marca Piazzolla  & Lennon-McCartney în cadrul concertului pe care îl va susține sâmbătă, 20 mai, la Sala Palatului din București. Biletele se găsesc în rețeaua eventim.ro. Portile sălii de spectacole se vor deschide la ora 19.00!

Săectacolul de la București se desfășoară sub numele sugestiv de World Sinfonia. Al Di Meola a fost și este pionierul unui nou stil de muzică instrumentală, o combinație inedită de sonorități jazz și tonuri fusion cu elemente latino, transforma acordurile în bijuterii de neprețuit, susțin organizatorii de la German Quality Entertainment.

„O adevarată oaza de inspirație, o carieră impresionantă de peste 40 de ani, Al Di Meola a fost si este o constantă. Elegant atât în muzică, cât și în comportament, un chitarist de jazz-fusion care nici până în acest moment nu poate fi măsurat și intrecut, râmane artistul inovator ce mereu este în cautarea sineului prin muzica”, este prezentarea făcută de aceeași organziatori.

Melodii noi

În cadrul concertului vor fi prezentate și compozițiile de pe ultimul album “Elysium” (2015). Acesta este rezultatul suferintelor si bucuriilor mele, a declarat Al Di Meola. Acest  nou material nu se aseamană deloc cu niciunul și nici nu este în ton cu ce ați fost obișnuiți din partea mea, mai completeză chitaristul. “Elysium” este esența tuturor albumelor lansate până acum de chitaristul american!

Despre Al Di Meola

Al Di Meola este printre chitariștii care au revoluționat stilul interepretativ, i-a influențat pe: Yngwie Malmsteen (alături de care a apărut pe albumul solo al claparului Derek Sherinian, “Black Utopia”, din 2003), pe Richie Sambora (ex – chitaristul Bon Jovi) și cu viteza sa pe John Petrucci de la Dream Theater.

A colaborat cu: Chick Corea, Paco de Lucia, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder, violonistul Jean Luc Ponty, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Santana, Larrv Coryell, Steve Winwood, Wayne Shorter, Herbie Hancock, Gonzalo Rubalcaba, Jaco Pastorius, Les Paul, Steve Vai, Frank Zappa, Milton Naciemento, Egberto Gismonti, Jimmy Page, Tony Williams, Stanley Clarke, Stevie Wonder și mulți mulți alții.

Biletele se găsesc pe eventim.ro la urmatoarele categorii de prețuri:

VIP – 629 LEI * doar pe eventim.ro!

Categoria 1 – 299 lei
Categoria 2 – 199 lei
Categoria 3 – 159 lei
Categoria 4 – 99 lei
Categoria 5 – 59 lei

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.