Programul „Bicicliști în București”. Solicitările pentru vouchere de biciclete pot fi trimise și prin e-mail

0
73

Primăria Capitalei a anunțat că solicitările pentru vouchere de biciclete care se acordă în cadrul programului „Bicicliști în București” pot fi depuse și prin e-mail.

„Dat fiind numărul mare de solicitări de înscriere în programul Bicicliști în București, pentru a se evita supraaglomerarea la depunerea cererilor, Primăria Capitalei a luat decizia ca aceste cereri să poată fi depuse și prin e-mail. Astfel, pentru înscrierea în program este nevoie ca solicitanții să printeze, să completeze formularul de înscriere care se află pe site-ul www.pmb.ro, la secțiunea ‘Bicicliști în București’, să-l semneze și să-l trimită scanat, împreună cu cartea de identitate (scanată pe ambele părți în cazul celor cu vize de reședință), la adresa biciclisti@pmb.ro”, a informat PMB.

Cererile pentru vouchere de biciclete depuse online vor fi procesate concomitent cu cele depuse fizic, în timpul programului alocat, respectiv cele depuse până la 18,30 vor fi procesate în aceeași zi, iar cele sosite după această oră vor fi procesate a doua zi, începând cu ora 08,30, când se deschid și ghișeele pentru relații cu publicul, a menționat sursa citată.

Primăria Capitalei a anunțat luni că a fost definitivat regulamentul programului Bicicliști în București, prin care se vor acorda 5.000 de vouchere de biciclete în valoare nominală de 500 de lei, care vor putea fi folosite la achiziționarea de biciclete sau alte mijloace de transport nepoluante pe două roți. Voucherele pe care Primăria Capitalei dorește să le ofere bucureștenilor, în vederea achiziționării de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice și dispozitive de tip Segway/Ninebot, vor fi acordate celor interesați în ordinea înscrierii în proiect, pe baza principiului „primul venit, primul servit”, cu respectarea tuturor condițiilor de participare.

Termenul limită pentru depunerea solicitărilor de participare la proiect este 10 august. Proiectul se va derula până la 31 decembrie. Participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să fie cetățeni români, cu domiciliul sau reședința în Capitală; vârsta minimă de 18 ani; să nu fie salariați ai Primăriei, nici ai instituțiilor subordonate. După verificarea documentelor depuse de participanți (formular de înscriere completat și fotocopie după actul de identitate), lista beneficiarilor va fi publicată pe pagina de internet www.pmb.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ


*