Incendiul de la groapa de gunoi din Brașov a fost în sfârșit stins de pompieri, după două zile

groapa de gunoi

Incendiul izbucnit în noaptea de joi spre vineri la groapa de gunoi din Braşov a fost stins după o operaţiune care a durat mai bine de 48 de ore, în condițiile în care focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi.

Focul a izbucnit în noaptea de joi spre vineri, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale de apă şi spumă şi după o intervenţie de patru ore au reuşit să localizeze incendiul care se întinsese pe o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi.

Operaţiunea însă nu s-a încheiat aici. Timp de mai bine de două zile, pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă, cu un buldoexcavator şi cu un camion cu care a fost adus pământ pentru lichidarea tuturor focarelor. Incendiul de la groapa de gunoi din Brașov a fost stins complet abia duminică după-amiază.

Potrivit autorităţilor locale,  groapa de gunoi are autorizaţie de mediu şi este administrată de o firmă privată. Incendiul a izbucnit la limita dintre două celule de depozitare a gunoiului şi a cuprins o zonă care este închisă.

LĂSAȚI UN MESAJ


*