Dezvăluiri ale avocatei lui Dragnea! Ce a urmărit judecătorul

Avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, susține că va mai exista o șansă de eliberare condiționată a clientului său, dacă se acceptă strămutarea dosarului la o altă instanță.

Avocatul arată că judecătorul de la Tribunalul București a încercat să obțină de la Liviu Dragnea o declarație prin care acesta să își asume vinovăția.

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea rămâne la pușcărie! Judecătorii au decis

„În situația în care se va accepta cererea de strămutare, această decizie de astăzi va fi desființată de drept, conform legii și are o nouă șansă de a cere eliberarea condiționată la un alt tribunal.

Speră în strămutare

Nu știu să vă spun la ce tribunal se va judeca pentru că în această situație nu îți alegi instanța la care vei fi trimis”, a spus Flavia Teodosiu.

Avocatul susține că judecătorul a încercat să obțină de la Liviu Dragnea o declarație de recunoaștere a vinovăției.

Știți care este problema? De data asta chiar m-a surprins judecătorul pentru că a vrut să smulgă de la domnul Dragnea o declarație de genul: „da, recunosc, mă simt vinovat”, asta în condițiile în care el a pledat nevinovat până la final. Practic, ieri judecătorul asta a vrut să audă din gura domnului Dragnea „vai, recunosc, sunt vinovat”. Eu i-am explicat judecătorului că nu mai suntem la instanța de fond și nu poate fi judecat pentru faptă, aici fiind vorba despre eliberarea condiționată și îndeplinirea termenilor de eliberare condiționată.”, a spus avocatul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.