UPDATE Rareş Mănescu a îngropat în datorii filiala din Sectorul 6 a PNL. Poziția lui Răzvan Mironescu

Edilul sectorului 6 al Capitalei, Rareș Mănescu, a lăsat partidul cu datorii uriașe la filiala sectorului 6 al Capitalei.

Edilul Sectorului 6 al Capitalei, Rareș Mănescu, a lăsat partidul cu datorii uriașe la filiala Sectorului 6, potrivit unor surse liberale. Potrivit acelorași surse, liberalii de la centru vor să îl „decapiteze” pe edil, pe motiv că ar fi tras partidul în jos, iar finanțare a uitat să mai aducă.

Mai mult, candidatul liberal pentru funcția de edil al Sectorului 6 al Capitalei, Răzvan Mironescu, finul lui Rareș Mănescu, și-ar fi șters sigla PNL de pe corturile de campanie montate în sector, în perioada în care candidatul la Primăria Capitalei era desemnat Marian Munteanu.

Mironescu neagă

Într-un comunicat trimis redacției, deputatul Răzvan Mironescu neagă afirmațiile de mai sus. „În primul rând nu sunt finul lui Rareș Manescu, si nu am nici o alta relatie de rudenie cu el. Am alt naș, așa că puteți sta liniștit. Cât despre îndepărtarea siglei PNL de pe corturi în perioada în care Marian Munteanu a fost candidat este o aberație fără margini. Nici dacă voiam, nu puteam face asta. Ce trebuia să fac? Să decupez corturile sau cum. În plus, eu nu m-am dezis niciodată de PNL, nu sunt trasesit ca alți politicieni și expun cu mândrie sigla partidului în care am crezut înca de dinainte să întru în politică”, ne-a transmis Răzvan Mironescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

*