VIDEO Beat mort, un consilier local din Mioveni a făcut circ la poliție: „Mânca-mi-ai p..a de prăpădit!”

0
136

După ce a fost ridicat de poliţiştii oraşului Mioveni dintr-un bar în care făcea scandal, consilierul local Bogdan Udroiu a sărit să-i bată pe oamenii legii, pe care i-a ameninţat şi înjurat și le-a arătat penisul.

Bogdan Udroiu are 38 de ani şi este consilier local din partea PSD. Incidentul filmat în secţia de poliţie s-a petrecut săptămâna trecută, când poliţiştii au fost chemaţi să intervină într-un bar din oraş unde politicianul făcea scandal.

Oamenii legii l-au găsit pe Udroiu beat mort şi l-au dus la secţie, pentru audieri. Aici, Udroiu a început să-i înjure pe poliţişti, să-i ameninţe şi să-i jignească. A vrut chiar să-l bată pe unul dintre agenţi. „Mânca-mi-ai p..a de prăpădit!”, i-a spus consilierul poliţistului.

„Referitor la  imaginile apărute în spaţiul public privind intervenţia poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni, la data de 5 iunie a.c., la o sesizare primită prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, vă informăm că în urma intervenţiei a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş a dispus structurilor competente verificarea modului de intervenţie a poliţiştilor la respectivul eveniment”, se arată într-un comunicat dat publicității de IJP Argeş.

Consilierul, care se ocupa și de drumurile judeţene, şi-a dat demisia din funcţia deţinută de la Consiliul Judeţean. „Vă informăm că, în urma incidentelor în care a fost implicat, domnul Bogdan Udroiu şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Regiei Judeţene de Drumuri Argeş”, a transmis marţi conducerea Consiliului Judeţean Argeş.    Rămâne de văzut dacă şi-o va menţine pe cea de consilier local la Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ


*