Traian Băsescu și Elena Udrea, la meganunta primarului Lucian Morar cu cântăreața Ioana Pricop

0
204
Traian Băsescu și Elena Udrea

Fostul primar general Traian Băsescu și Elena Udrea au participat în week end-ul care tocmai s-a încheiat la nunta secolului, dintre primarul localității maramureșene Ulmeni, Lucian Morar, și cântăreața de muzică populară Ioana Pricop.

Pe 23 septembrie,  Traian Băsescu  a participat la întâlnirea Biroului Politic Județean al Partidului Mișcarea Populară (PMP) din Maramureș.

Cu acea ocazie, președintele PMP, Traian Băsescu, a promis că  va fi  din nou în Maramureș în  luna octombrie, menționând că  va participa la nunta liderului PMP , Lucian Morar, cu artista de muzică populară Ioana Pricop. Fostul șef al statului s-a ținut de cuvânt și a venit la nuntă  însoțit de soția sa, Maria Băsescu. La nuntă a participat  și fostul ministru al Turismului  Elena Udrea.

Cele două doamne au purtat  rochii de culoare neagră, s-au distrat și au petrecut până în zori, relatează presa locală.

Elena Udrea a fost permanent pe ringul de dans, iar în jurul ei s-au adunat zeci de bărbați care doreau să o aibă ca parteneră la dans.

Printre invitații la nunta cu 3.000 de meseni, care a avut loc în șapte localități, s-au aflat politicieni, parlamentari, oficialităţi din toată zona şi nu numai, primarul oraşului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, reprezentanţi ai PMP din ţară, Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Județean Maramureş.

LĂSAȚI UN MESAJ


*