Şeful Consiliului Județean Giurgiu, pesedistul Marian Mina: Avem un Grindeanu dereglat

0
71

Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, susţine că după şase luni Sorin Grindeanu şi-a schimbat comportamentul, devenind „dereglat”. Mina îl acuză pe primul ministru că vizează tulburarea PSD, slăbirea ţării şi preluarea conducerii partidului.

Mina spune că românii au votat PSD şi programul de guvernare, nu pe Sorin Grindeanu, despre care susţine că în urmă cu şase luni a fost „inventat de CExN”.

„Când a primit postul de Prim-Ministru de la CExN s-a gudurat ca nimeni altul. Acum, după şase luni, avem în faţă un Grindeanu DEREGLAT. I-au crescut muşchii odată cu personalitatea şi mimica! Pe deasupra are şi condiţii, care de care mai absurde: ‘dacă Johannis se jură că în locul meu va desemna un prim ministru tot din PSD’!… Câtă iubire faţă de partid! Totul este doar un pretext: vizează tulburarea PSD şi slăbirea ţării. Şi mai important, a doua condiţie: demisia Preşedintelui Dragnea… vizează de fapt Şefia PSD! Acest NEICA NIMENI, a venit de fapt la Palatul Victoria cu o ţintă clară. Să confişte Partidul Social Democrat. Însă creieraşul lui nu ar fi putut concepe singur acest plan. În spatele lui a stat permanent Victor Ponta. El este artizanul EVIDENT al acestei lovituri date Partidului Social Democrat şi membrilor săi. Iar scopul este decapitarea PSD. Grindeanu şi Ponta dovedesc o mentalitate şi acţiuni de cea mai joasă speţă! Doi politicieni ROŞI DE AMBIŢII DE MĂRIRE şi PUTERE, după cum s-a confirmat! Domnule Grindeanu, aţi TRĂDAT (la sfatul domnului Ponta)”, a scris Marian Mina pe pagina sa de Facebook.

Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Grindeanu va fi citită duminică în plenul Parlamentului, la ora 16,30, a anunţat vineri seara Mihai Fifor, liderul Grupului PSD din Senat.

LĂSAȚI UN MESAJ


*