Românii pleacă în Bulgaria în minivacanța de 1 Iunie și Rusalii. Vama Giurgiu este blocată

Vama cu Bulgaria de la Giurgiu, sursa: giurgiu-news.ro

Circulaţia rutieră este aglomerată, joi, în Vama Giurgiu, pe sensul de ieşire din ţară, unde s-a format o coloană de camioane care se întinde pe o distanţă de cinci kilometri, timpul de aşteptare pentru TIR-uri depăşind trei ore.

Traficul rutier este aglomerat în Vama Giurgiu, la ieşirea spre Bulgaria, unde atât autoturismele, cât şi TIR-urile trebuie să aştepte pentru a trece graniţa, anunță agenția News.ro. Aglomeraţie este şi pe banda pentru autoturisme, şoferii trebuind să aştepte aproape o oră pentru a trece graniţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu, Constantin Vasilache, coloana de TIR-uri se întinde pe o distanţă de aproape cinci kilometri.

Conform datelor furnizate pe aplicaţia online a Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare pentru camioane este de aproximativ 200 de minute pentru a trece graniţa. Şi pentru autoturisme timpul de aşteptare ajunge la 50 de minute, în condiţiile în care numeroşi turişti care vor petrece minivacanța de Rusalii în Bulgaria se îndreaptă către staţiunile din această ţară.

LĂSAȚI UN MESAJ

*