Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, e „băgat în şedinţă” de OPC pentru locurile de joacă

0
12
Pro România
Decebal Făgădău

Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a fost invitat la sediul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC), în data de 14 septembrie, pentru a discuta despre starea locurilor de joacă din oraş.

Şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, a anunţat marţi, că i-a transmis primarului Decebal Făgădău o invitaţie pentru a veni la sediul CJPC şi a discuta despre starea locurilor de joacă din municipiu, după o sesizare care semnalează starea necorespunzătoare a acestora.

Horia Constantinescu a menţionat că CJPC doreşte să dea un imbold Primăriei pentru a rezolva această problemă. Primăria Constanţa a anunţat, încă din luna aprilie, că din această vară spaţiile de joacă din municipiu intră într-un proces de reabilitare şi modernizare, fiind alocată suma de zece milioane de lei pentru modernizarea a 63 de spaţii de joacă.

“Întârzierile au fost cauzate de modificările aduse legislaţiei din domeniul urbanistic. Lucrările vor fi demarate de îndată ce vor fi finalizate documentaţiile privind obţinerea autorizaţiilor de construire şi licitaţiile pentru achiziţia materialelor necesare lucrărilor de investiţii”, a anunţat Primăria Constanţa.

În prima etapă vor fi reamenajate 39 de locuri de joacă, a mai precizat sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ


*