PNL Argeș: angajații Primăriei Bascov, zeci de mii de euro pe sms-uri la un show cu Cătălin Măruță

Cătălin Măruţă

Angajaţii Primăriei Bascov din județul Argeș ar fi cheltuit aproape 100.000 de lei pentru sms-uri date de pe telefoanele de serviciu ca să susţină ansamblul local „Doina Bascovului” într-un show produs de Cătălin Măruţă la PRO TV, spune purtătorul de cuvânt al PNL Argeş, Gelu Tofan.

Mai multe ansambluri din ţară s-au duelat pentru premiul cel mare, între acestea numărându-se şi „Doina Bascovului”, care a adunat peste 60.000 de voturi şi a învins ansamblul „Zestrea Budureştii” din Bihor şi „Doina Cârcinovului” de la Priboieni, scrie Jurnalul de Argeş.

Purtătorul de cuvânt al PNL Argeş, Gelu Tofan, spune că pentru sms-urile trimise de pe telefoanele de serviciu angajaţii Primăriei Bascov au cheltuit aproape un miliard de lei vechi, iar prima factură, în valoare de aproape 200 de milioane, pentru sms-urile trimise în semifinalele competiţiei moderate de Cătălin Măruță, a ajuns deja la Primărie.

În ultima şedinţă a Consiliului Local Bascov, mai mulţi consilieri locali s-au opus ca factura să fie plătită de la bugetul local.  Potrivit presei locale, angajaţii Primăriei Bascov au trimis mesaje la PRO TV de pe telefoanele de serviciu pentru a vota ansamblul Doina Bascovului. Pentru fiecare persoană ar fi fost impusă o normă de trimis sms-uri, costul unui mesaj fiind de 25 de eurocenţi, iar în total s-ar fi strâns peste 60.000 de sms-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

*