Peste 50.000 de oameni sunt așteptați la Festivalul Sinaia Forever, organizat de Primăria Sinaia

0
49

Peste 50.000 de spectatori sunt așteptați să participe la cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului Sinaia Forever, care va avea loc în perioada 6-8 octombrie.

Potrivit unui comunicat dat publicității de Primăria Sinaia, această ediție celebrează povestea oamenilor și a locului, îmbinând clasicul care a definit acest oraș încă din cele mai vechi timpuri cu atmosfera de spirit liber a festivalului.

Pentru organizarea și desfășurarea evenimentului, accesul autoturismelor pe bulevardul Carol I va fi restricționat de joi, de la ora 20,00, până duminică la ora 20,00, circulația urmând să se facă pe rute alternative, care vor fi semnalizate corespunzător. Organizatorii Festivalului Sinaia Forever au pregătit, printre altele, spectacole pentru copii ale Teatrului Ancuța, un show interactiv cu trucuri, street entertainment cu Hangdrum și Barbarosa, statui vivante, târg de producători, dar și concerte susținute de Vescan, Irina Rimes, Mihail, Vunk, Eyedrops, Alexandra Ușurelu, Alternosfera și Voltaj.

Eventualele incidente vor putea fi semnalate, pe parcursul festivalului, la punctul de comandă al forțelor de ordine care va fi amplasat la Centrul de Informare Turistică din stațiune.

LĂSAȚI UN MESAJ


*