Ce spune primarul din Mioveni despre crima de la Pitești. Polițistul ucigaș era fiul unui lider PNL din Argeş

crima de la Pitești
Primarul din Mioveni, Ion Georgescu

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a rupt tăcerea în legătură cu crima de la Pitești, incident oribil în care un polițist și-a omorât propriul copil apoi s-a sinucis.

Poliţistul care a comis crima de la Pitești era fiul preşedintelui PNL Mioveni. Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, spune că îl cunoştea poliţistul drept un “copil cuminte”.

”Era poliţist. Am fost şi la nunta lor. E o tragedie. Îl cunosc prin prisma tatălui lui, care e consilier local la noi. Un copil normal. Venea la tatăl lui. Doamne fereşte, nu ştiam că sunt în divorţ”, a declarat Georgescu. Primarul din Mioveni a afirmat că poliţistul, Marius Franţescu, era fiul lui Costel Franţescu, consilier local din partea PNL în Mioveni şi preşedinte al PNL Mioveni.

Costel Franţescu a refuzat să facă orice declaraţie.

Crima de la Pitești, un incident oribil

Un poliţist la Crimă Organizată în Argeş şi copilul său de trei ani au fost găsiţi morţi într-un apartament din Piteşti. Primele indicii arată că bărbatul şi-a împuşcat copilul, apoi s-a sinucis.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat pentru Mediafax că pompierii au intervenit pentru deblocarea uşii unui apartament, în Piteşti. Intervenţia avut loc la solicitarea unei femei.

În locuinţă, pompierii au găsit un bărbat şi pe copilul lui, în vârstă de trei ani, ambii decedaţi. Poliţistul în vârstă de 29 de ani era în proces de divorţ. Soţia acestuia este tot poliţist, la Serviciul Economic. Cei doi aveau custodie comună asupra copilului.

La faţa locului au ajuns poliţiştii care au deschis o anchetă, alături de un procuror. Poliţistul din Argeş care a comis crima de la Pitești fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt, susţin surse din cadrul anchetatorilor.

Fosta soţie a bărbatului a dus sâmbătă dimineaţă copilul la locuinţa lui, după care acesta nu a mai răspuns la telefon, astfel că femeia a alertat serviciile de intervenţie. Așa s-a descoperit crima de la Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

*