Referendum privind familia. Onțanu: somăm PSD să nu modifice alt articol din Constituția României

partidul ADER ontanu primari pentru București și sectoare

Partidul ADER someză PSD să nu inducă în eroare cetățenii cu referendumul privind familia și să nu atenteze la Drepturile Românilor

Concret, românii sunt așteptați la vot pe 6 și 7 octombrie pentru a decide prin referendum dacă schimbă art 48 din Constituție. Dacă majoritatea votează „da”, atunci nouul articol va stipula că „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie”. Actualmente, textul constituțional folosește cuvântul „soți” în loc de „un bărbat și o femeie”, au explicat reprezentanții partidului ADER, prin intermediul unui comunicat de presă.

Numai că, PSD a confiscat și acest referendum și își bate joc de instituția familiei. Concret, întrebarea de pe buletinul de vot este ambiguă și sperăm că PSD nu va induce în eroare românii, ceea ce a făcut și până acum: una a promis și alta a făcut, acuză liderii partidului ADER.

„Somăm politiceni să nu inducă în eroare românii cu întrebarea la care vor răspunde alegătorii cu „da” sau „nu” este: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?. Dacă Referendumul va fi validat, somăm PSD să nu modifice alt articol din Constituția României”, a declarat președintele partidului ADER, Neculai Onțanu.

Partidul ADER susține familia tradițională, care se bazată pe dragoste şi respect între un bărbat şi o femeie.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.