Prognoza meteo. Temperaturi de peste 30 de grade Celsius pentru următoarele patru zile

prognoza meteo
Sursa foto: panoramio.com

Prognoza meteo iunie. În următoarele zile vremea va fi călduroasă în toată țara și probabilitatea precipitațiilor va fi mai crescută în zilele de miercuri și joi.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru duminică și pentru săptămâna viitoare.

Duminică

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în continuare caldă în toată țara, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 23…24 de grade pe litoral și 32 de grade în Câmpia de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în Oltenia, sud-vestul Transilvaniei, sudul Banatului, vestul Munteniei și zonele montane aferente unde local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi posibile căderi de grindină și cantități de apă ce vor depăși 15 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploi de scută durată se vor semnala pe spații mici, mai ales noaptea în nord-vest. Minimele termice vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.
VIDEOPavel Bartoș s-a prăbușit în fața concurenților de la Românii au Talent S-a întâmplat în direct la tv

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi caldă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și condiții pentru ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

Luni

ÎN ŢARĂ
Va fi în continuare o vreme caldă, cu maxime ale temperaturii aerului cuprinse între 22 și 31 de grade. În vestul, centrul și nordul țării și în toată zona montană, instabilitatea atmosferică se va manifesta în special în a doua parte a zilei prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp, cu precădere la munte. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurtă durată vor fi posibile izolat. Minimele termice se vor încadra între 9 și 19 grade.

BUCUREŞTI
Vremea va fi frumoasă și caldă, cu cer mai mult senin și vânt slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade.

Marți

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi caldă, călduroasă după-amiaza în majoritatea zonelor; temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 32 de grade, cu cele mai scăzute valori în sudul litoralului. În vestul, nord-vestul și centrul țării și la munte instabilitatea atmosferică se va accentua treptat și, mai ales după-amiaza și noaptea, vor fi intervale de timp cu înnorări accentuate, averse, posibil torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. În restul teritoriului va predomina o vreme frumoasă și doar în Oltenia și în nordul Moldovei, pe arii restrânse, vor fi manifestări specifice instabilității atmosferice. Temperaturile minime se vor încadra între 10 și 20 de grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, spre 6…7 grade.

BUCUREŞTI
Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

Miercuri

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate și intervale de timp în care se vor semnala averse, și cu caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în prima parte a zilei în regiunile vestice, nordice și centrale, apoi, treptat, și în restul teritoriului. Izolat va cădea grindină. Valorile termice vor fi în scădere și se vor apropia de cele normale la această dată, exceptând estul și sudul țării, unde local vremea se va menține călduroasă; se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 22 și 32 de grade și minime între 10 și 18 grade.

BUCUREŞTI
Pe parcursul zilei vremea va fi frumoasă și călduroasă, cu o maximă termică de 30…31 de grade. Din orele serii cerul se va înnora treptat, iar noaptea vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 16…18 grade.

Tendința pentru perioada 8-11 iulie

ÎN ŢARĂ
La începutul intervalului vremea se va răci ușor în cea mai mare parte a țării și mai ales în jumătatea de est vor mai fi averse. Apoi probabilitatea de ploaie va scădea, iar temperaturile vor fi în creștere.

BUCUREŞTI
La începutul intervalului vremea se va răci ușor și vor mai fi averse, apoi probabilitatea de ploaie va scădea, iar valorile termice vor fi în creștere.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.