Astăzi sunt impuse restricții de circulație pe două autostrăzi, pentru lucrări de întreținere a carosabilului

interzis pe Autostrada Soarelui Circulaţia este oprită pe Autostrada Soarelui

Circulaţia rutieră este restricţionată, miercuri, pe autostrăzile A 1 Bucureşti-Piteşti şi A 2 Bucureşti-Constanţa, din cauza unor lucrări, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Autostrada A2, București-Constanța

Potrivit sursei citate, în întervalul orar 7:00-19:00, pe autostrada A2 se vor executa lucrări de întreţinere pe banda numărul unu, cu redirecţionarea autovehiculelor pe banda a doua, astfel: pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 202 – 203+800 şi 206 – 208+900 de metri; pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, între kilometrii 203+800 – 203+100 şi 198+600 – 198.

Poliţiştii amintesc că pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa se mai execută lucrări între kilometrii 111+600 şi 106+600 de metri, pe sensul de mers către Bucureşti. Din acest motiv, circulaţia rutieră în zona lucrărilor este deviată pe calea numărul unu. De asemenea, pe sensul către litoral al autostrăzii se execută anumite lucrări la partea carosabilă la kilometrul 15+870 de metri, în zona localităţii Cernica, judeţul Ilfov. Lucrările se realizează pe banda numărul unu şi se preconizează că se vor încheia în 30 mai.

Autostrada A1, Bucureşti-Piteşti.

Traficul rutier este restricţionat, miercuri, şi pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti-Piteşti.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că circulaţia este restricţionată pe autostrada A1 în intervalul orar 7:00-20:00, pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 66, unde au loc lucrări de asfaltare pe banda numărul doi, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe prima bandă.

Pentru a nu se forma coloane de autovehicule pe banda închisă, traficul pe autostrada A1 fiind intens, poliţiştii le recomandă şoferilor să se încadreze din timp pe banda deschisă, intercalând autovehiculele prin manevra de tip „fermoar”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.