Reabilitare termică de mântuială, oamenilor le plouă în case. Primăria Sectorului 2 dă vina pe Onțanu

0
144

O reabilitare termică făcută de mântuială în Sectorul 2, mai exact în Pantelimon, i-a făcut pe locatarii unui bloc să-și petreacă Paștele cu apa șiroind pe pereți.

Edilii din Sectorul 2 promit că problemele vor fi remediate rapid, dar oamenii cer despăgubiri, informează Digi24.

„Apa vine de pe casa scării, de pe casa liftului, se prelinge pe lângă peretele pe care ei au ridicat doar un izolat din ăsta de polistiren”, spune un locatar.

Oamenii spun că este pentru a treia oară în ultimele luni când se confruntă cu această situaţie. „Ne-am trezit din somn, am văzut despre ce e vorba, am călcat în apă. Am început să strângem. Deja, de la un pic pe grindă, s-a extins către perete pe lateral. Curge şi prin spate. Se exfoliază efectiv zugrăveala. Şi toată apa a început să vină pe grindă. De trei ori am aruncat recipientele cu apă”, spune un locatar.

„Să facă reparaţia, zugrăveala, şi la casa scării şi la apartamentele unde s-au produs necazuri. În situaţia că nu vor accepta treaba asta, deşi cred că acceptă, vom ajunge la instanţa judecătorească”, spune Mircea Militaru, preşedintele blocului.

Reprezentanţii firmei care se ocupă de reabilitarea termică nu au vrut să Facă nicio reclamație, dar și-au trimis câţiva angajaţi care să rezolve situaţia.

Oficialii Primăriei Sectorului 2 dau vina pe muncitori. „Firma respectivă va trebui să repare toate apartamentele care au probleme în urma ploilor sau a oricăror alte incidente”, spune Dan Popescu, viceprimarul Sectorului 2.

Conducerea Primăriei sectorului 2 mai spune că acest contract de reabilitare a fost atribuit pe vremea fotului primar Neculai Onțanu.

LĂSAȚI UN MESAJ


*