Dorel de la Enel a comis-o. Întârzieri de sute de minute ale trenurilor în Gara de Nord din București

0
41

Din cauza unor lucrări executate de Enel, sosirea trenurilor în Gara de Nord din București se face cu întârzieri de sute de minute, a anunțat CFR SA, gestionarul infrastructurii feroviare.

Între Chitila, Buftea și Periș, trenurile circulă la cale liberă, din cauză că nu funcționează instalațiile de semnalizare.

„Echipele feroviare intervin la această oră pe segmentul de cale ferată Chitila-Buftea-Periș pentru remedierea unui deranjament tehnic semnalat la sistemul de alimentare cu energie electrică a instalațiilor de semnalizare si de siguranță a traficului. Deranjamentul a fost produs din cauza unor lucrări desfășurate de furnizorul de energie electrică local. Circulația trenurilor se desfășoară în cursul diminețíi în condiţii speciale, de tip cale liberă, până la finalizarea lucrărilor de repunerea în funcție a sistemului de de semnalizare si de siguranță a traficului a traficului. Trenurile de călători care tranzitează staţiile Bucuresti Nord, Bucureşti Basarab, Chitila, Buftea, Periş, Crivina, Brazi şi Ploieşti vor înregistra întârzieri la sosire și la plecare din stații, deoarece pe toată perioada intervenției se diminuează capacitatea secţii”, a postat pe Facebook CFR SA.

LĂSAȚI UN MESAJ


*