Vicepreședintele Consiliului Județean Alba Alin Cucui a fost găsit spânzurat. Poliția face anchetă

Alin Cucui

Vicepreședintele Consiliului Județen Alba Alin Cucui a fost găsit spânzurat în această dimineață. Informația a fost confirmată de apropiații politicianului.

Se pare că acesta a fost găsit chiar de fratele său într-un imobil ce aparținea părinților, miercuri dimineață în jurul orei 8,00.

Alin Cucui avea 42 de ani și era vicepreședinte la CJ Alba de șase ani. „Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înțeles de ce? Am lucrat împreuna, am trecut împreuna peste greutăți, ne-am bucurat și întristat împreuna…am fost alături la bine și la greu. Aline, nu știu ce a fost în capul tău…rămas bun prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil în suflete…Ne vei lipsi, frate!”, a scris pe pagina de facebook, fostul său coleg de la conducerea CJ, Florin Roman.

IPJ Alba efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțele în care s-a produs tragedia. ”Avem o echipă de cercetare la fața locului. Se pare că este vorba despre o sinucidere”, potrivit Poliției Alba.

Alin Cucui a fost reales vicepreședinte al Consiliului Județean Alba în iunie 2016, prin votul consilierilor județeni. El a candidat pe listele PNL la alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

*