Valiza Tel Drum cu gogoși. Dragnea, plin de glume răsuflate și sudori reci

conacul lui Liviu Dragnea valiza tel drum

După scandalul Valiza Tel Drum, Liviu Dragnea a venit astăzi la Parlament cu două valize. Una era plină cu gogoși, iar cealaltă avea câteva „dosare care nu au ajuns la DNA”. 

Cu toate acestea, Liviu Dragnea a încercat să ia în derâdere ceea ce ar putea însemna chiar finalul carierei lui de politician, dar și aceea de om liber. Liderul PSD a încercat să facă niște glume, care nu prea i-au ieșit, fiind vizibil afectat de scandal. Râsul fals și vocea tremurândă l-au dat de gol pe președintele PSD, care spunea că se grăbește să ajungă la CExN, unde urmează să dea afară mai mulți membri.

Valiza Tel Drum și gogoși de la Rise Project

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD cu două valize. Într-una a spus că sunt „gogoşi de la Rise Project”, iar în cealaltă, „documente care încă nu au ajuns la DNA”.

„Am întârziat puţin, pentru că am venit cu două valize. Prima este cu gogoşi de la Rise Project, sunt aici, proaspete, le lăsăm aici. A doua valiză, după cum probabil ştiţi sunt din Teleorman, şi ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care nu au ajuns încă la DNA”, a declarat Dragnea la Parlament, înainte de CExN al PSD.

El a enumerat mai multe „dosare” care vizează, printre altele, evenimente în care este implicat actualul șef al statului, Klaus Iohannis.

Preşedintele PSD a mai apreciat că valiza cu documente aparţinând Tel Drum „e o prostie, o disperare”.

„Probabil, să acopere şi scandalul în jurul domnului Lazăr – sau domnilor Lazăr – numai că acest scandal nu poate fi ocolit. Nu poate fi îngropat. Este mult prea grav”, a precizat el.

Rise Project a anunţat că a intrat în posesia unei valize cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum la care procurorii DNA n-au avut acces.

LĂSAȚI UN MESAJ

*