SURSE Robert Negoiță vrea să privatizeze recuperarea creanțelor. Urmează disponibilizări masive la Primăria din sectorul 3

blocuri în Parcul IOR

Robert Negoiță, primarul din Sectorul 3, se pregătește să cedeze unei firme private dreptul de urmărire și de recuperare a datoriilor pe care le au firmele din Sectorul 3 la Direcția de Impozite și Taxe locale, ne-au spus surse din Primărie.

Legea prevede posibilitatea externalizării serviciului de urmărire și încasare debite. Potrivit surselor, firma care va semna contractul de recuperare a creanțelor va primi un comision pentru fiecare datorie recuperată. Favorită pentru preluarea recuperării debitelor ar fi o firmă pui a unei bănci „neoșe”, aceeași bancă, spun aceleași surse, în care sunt direcționați banii plătiți de contribuabilii Sectorului 3 prin serviciul ghiseul.ro.

Urmează peste 100 de disponibilizări. City-managerul, pe post de „vătaf”

Totodată, Negoiță ar avea drept scop să disponibilizeze între 100 și 150 dintre angajații Primăriei și cei ai Direcției de impozite și Taxe Locale (DITL). Deja Honorius Circa city-managerul (administratorul public) din sectorul 3 este văzut tot mai des făcând prezența în diverse instituții ale sectorului 3, ne-au spus aceleași surse.

LĂSAȚI UN MESAJ

*