„Dezertorul” Cornel Pieptea dă din nou cu nasul prin administrația publică. El va fi candidatul PNL la Primăria Capitalei?

Pieptea
Fostul viceprimar al Capitalei, Cornel Pieptea (foto dreapta), a fugit de fotoliul de primar interimar, după arestarea lui Sorin Oprescu (stânga)

Cornel Pieptea, liberalul care a fugit de funcția de primar general mai ceva ca Sorin Oprescu de dosarele DNA, a fost reactivat de PNL și se pregătește să revină printre „edilii” din Capitală.

Vă mai amintiți de Cornel Pieptea, liberalul care a fugit de funcția de primar general, după arestarea lui Sorin Oprescu? Catalogat, demult, drept o posibilă variantă a PNL pentru a deveni primar general al Capitalei, liberalul a fugit de funcție taman când, rămas singurul viceprimar, trebuia să preia atribuțiile lui Oprescu.

Cum s-a acoperit Pieptea de ridicol

Pieptea
Solomon (Moni) Wigler, consilierul care l-a denunțat pe Sorin Oprescu

Nici până azi nu sunt clare motivele pentru care Pieptea a fugit de responsabilitățile de primar general. În timp ce adversariii politici, dar și unii din propriul partid au spus că i-a fost teamă că  primariatul ar fi o pălărie prea mare și că „nu l-au ținut nădragii”, liberalul a dat vina pe responsabilitățile familiale: „Întrucât situația dificilă a Primăriei Capitalei impune atenția totală a viitorului primar general interimar, prezența sa fiind necesară 24 din 24 de ore, am reflectat atent la opțiunile mele și consider că în acest moment, datorită situației familiale, nu pot îndeplini cu succes atribuțiile unui primar general interimar”.

Dincolo de micile probleme cu limba română, la „bursa zvonurilor” din Primăria Capitalei s-a spus și că Pieptea ar fi fost „agățat” și el, în acea perioadă, în ancheta privind corupția din Primărie, după denunțurile făcute la DNA de Solomon (Moni) Wigler, dar zvonurile privind anchetarea sa nu au avut nicio confirmare oficială.

Pasărea Phoenix sau supă reîncălzită?

Pieptea
Cornel Pieptea a redevenit un „critic competent”

Cert este că, după ce și-a dat demisia din funcția de viceprimar general, ca nu cumva să ajungă primar, Pieptea s-a acoperit de ridicol, fiind ales, din nou, viceprimar. După scurt timp și-a dat din nou demisia, de această dată și din Consiliul General al Municipiului București.

Liberalii din sectorul 6 au mizat însă pe memoria scurtă a bucureștenilor și l-au ales, în aprilie, președinte PNL de sector. Funcție din care Pieptea a început, din nou, să fie un constant „critic competent” al problemelor din Primăria Capitalei. Să fie, într-adevăr, Cornel Pieptea, cel mai bun om de administrație din PNL București?

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

*