Grindeanu a recunoscut oficial că i s-a cerut demisia de către Dragnea. A anunțat că nu o va face

0
144
Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, la Palatul Victoria, într-o discuţie informală cu jurnalişti, că nu i s-a cerut în mod direct demisia de către liderul PSD, Liviu Dragnea, ci voalat, însă alţii i-au cerut acest lucru în mod direct.

Totodată, premierul a afirmat că nu va demisiona şi că se aşteaptă la ”o execuţie publică”. La această oră, premierul are întâlniri la Palatul Victoria, înainte de şedinţa Comitetului Executiv al partidului, cu liderii unor organizaţii judeţene social-democrate.

Premierul Sorin Grindeanu spune că nu va demisiona şi se aşteaptă la ”o execuţie publică”

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, la Palatul Victoria, într-o discuţie informală cu jurnalişti, că nu i s-a cerut în mod direct demisia de către liderul PSD, Liviu Dragnea, ci voalat, însă alţii i-au cerut acest lucru în mod direct. Totodată, premierul a afirmat că nu va demisiona şi că se aşteaptă la ”o execuţie publică”.

În cadrul discuţiilor, premierul Sorin Grindeanu a afirmat că unii miniştrii se simt ”jenaţi” de situaţia actuală şi că se aşteaptă ca unii dintre membrii Executivului să demisioneze dacă li se cere acest lucru, dar că va găsi ”imediat înlocuitori pentru aceştia”.

Totodată, premierul a afirmat că nu a văzut până acum evaluarea pe care conducerea PSD a făcut-o în ceea ce priveşte membrii Guvernului şi punctat că ”Guvernul nu este al CEX, ci al României”.

El a susţinut că nu îşi doreşte ca PSD să plece de la guvernare şi ca va avea o poziţie publică după terminarea şedinţei Comitetului Executiv al PSD de miercuri după-amiază.

Grindeanu spune că nu va demisiona, susţinând că ”ideea CEx este de a arăta că măsurile din programul de guvernare nu au fost luate”.

LĂSAȚI UN MESAJ


*