GALERIE FOTO Angajații Primăriei Capitalei, ”picnic” în parcare pe Bulevardul Aviatorilor

parcare pe Bulevardul Aviatorilor

Angajații Companiei Municipale Parking București SA, înființată anul trecut la inițiativa primarului general Gabriela Firea, profită de vremea blândă de toamnă pentru a face un ”picnic” în parcare pe Bulevardul Aviatorilor.

Este vorba de o parcare pe Bulevardul Aviatorilor 100, unde șoferii sunt taxați cu 10 lei pe oră, potrivit ultimelor reguli ale Municipalității. Angajații companiei municipale menționate vin la serviciu cu mașina, din al cărei portbagaj scot mese, scaune și toate cele trebuincioase unei zile de lucru fără griji și fără varice.

Din imaginile alăturate, surprinse de un cititor al Cetateanul.net, se poate observa cât de relaxați sunt angajații Companiei Municipale Parking București SA, aflată sub ”tutela” Gabrielei Firea.

Parcare pe Bulevardul Aviatorilor și în tot Bucureștiul

Compania Municipală Parking București SA a fost înființată la finele anului trecut pentru construirea, gestionarea și exploatarea cu taxă a parcărilor din Capitală.

La conducerea companiei a fost numit Niculae Constatin, pentru un mandat de doi ani. El a fost, până în 2016, administrator public al orașului Voluntari, unde edil este Florentin Pandele, soțul primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. La Primăria Voluntari, Constantin a mai condus și Direcția de Educație Cultural-Sportivă și Îngrijiri Comunitare, în cursul anului 2010.

În perioada 2003-2009, Niculae Constantin a deținut succesiv funcția de director general la companiile locale ale Primăriei Voluntari Salubritate, Apă și Canal SRL, Ecovol SA (salubrizare, management deșeuri, spații verzi) și Electrovol SA (instalații electrice).  Proaspătul director general al Companiei Municipale Parking București SA a mai fost consilier județean la Ilfov, precum și director la Direcția Județeană de Tineret și Sport Ilfov. La alegerile locale de anul trecut din Voluntari, câștigate de primarul în funcție Pandele cu două treimi din voturi, Constantin a candidat și el, din partea ALDE. Niculae Constantin a urmat cursurile Academiei Navale Mircea cel Bătrân din Constanța în perioada 1980-1984 și este ofițer maritim, specializarea inginerie de exploatare portuară. În exact aceeași perioadă, 1980-1984, cursurile Academiei Navale Mircea cel Bătrân au fost urmate și de primarul Voluntariului, Florentin Pandele. Acesta a absolvit în 1984 Facultatea de Navigație, unde a obținut brevet de comandant de cursă lungă.

Bugetul Companiei Municipale Parking București SA prevede pentru acest an venituri de 13,7 milioane de lei și cheltuieli de 12,6 milioane de lei, din care 11,03 milioane de lei reprezintă cheltuieli de personal. Efectivul de personal estimat este de 384 de salariați.

LĂSAȚI UN MESAJ

*