Deputat: Firea trebuie să demisioneze pentru că a mințit

Primarul Gabriela Firea

Firea trebuie să demisioneze pentru că a fost prinsă cu minciuna, spune deputattul liberat Florin Roman.

„În lipsa unor rezultate concrete bazate pe viziune și profesionalism, Primarul General al Capitalei a ales să manipuleze opinia publică prin aruncarea în spațiul public a unei minciuni, menită să dea legitimitate acțiunilor și deciziilor păguboase pentru bucureșteni. În realitate, Firea compromite pe termen lung furnizarea de apa caldă și caldură!”, a declarat deputatul.

Potrivit lui, afirmația primarului general că fuziunea ELCEN-RADET s-ar afla în programul electoral, angajat în fața bucureștenilor la alegerile din 2016, este o minciună.

„Este suficient să ai răbdare să citești ‘Programul de guvernare locală pentru București 2016-2020’, programul politic asumat de Gabriela Firea, cu care a candidat la Primăria Capitalei, ca să constați că nu se suflă o vorbuliță, nici măcar o aluzie, despre fuziunea Elcen-RADET. (Vezi pag. 17-19, cap. Rețeaua de încălzire a orașului)”, a mai spus Roman.

Folosirea intereselor și așteptărilor bucureștenilor în răfuielile dintre clanurile PSD și politizarea de către Gabriela Firea a deciziilor privind viitorul termoficării Bucureștiului nu o să țină de cald în iernile viitoare celor 1,3 milioane de bucureșteni care se încălzesc în sistem centralizat.

„Ieșirile publice din ultimile zile au doar rolul de a acoperi incompetența și neputința de a genera soluții practice și eficiente economic pentru bucureșteni și au menirea să prelungească iluzia că Firea lucrează pentru binele bucureștenilor. Îi cer primarului Gabriela Firea, în numele cetățenilor onești, să iasă public și să retragă afirmațiile mincinoase și să-și ceară scuze pentru încercarea de manipulare, ca gest de minim respect față de români!”, a mai spus deputatul Florin Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

*