„Corigenții” care au luat note între 1 și 4 la concursul pentru șefia la Antifraudă, retrogradați pe funcțiile de execuție

Antifrauda Evazioniștii români ar putea scăpa de închisoare

Șefii antifraudei românești,care au picat, cu note între 1 și 4, concursul pe care l-au dat pentru ocuparea definitivă a posturilor, au fost retrași de pe posturile pe care le ocupau cu delegație. Luni, 19 octombrie și miercuri, 21 octombrie, au loc concursurile pentru posturile de șef inspecție fiscală (foto) la toate administrațiile fiscale de sector din București și județul Ilfov, dar și șef serviciu control și „colectare – executare silită”.

Antifraudă
Gelu Diaconu, președintele ANAF

Toți șefii de la Antifraudă care au eșuat, lamentabil – spun sursele noastre din ANAF, la concursul de ocupare a posturilor, au „dat în scris” că renunță la posturile de „șefie” și au trecut pe funcții de execuție, ne-au informat  aceeași surse. Renunțarea la posturile de conducere ar fi fost făcută „voluntar”, de fiecare în parte, dar modul organizat de depunere a cererilor de renunțare sugerează că a fost vorba de o acțiune organizată”, ne-au spus sursele ANAF.

„Corigenții” din ANAF

Pe 18 septembrie 2015, Antifrauda din România a primit cea mai grea lovitură după reținerea, pentru acuzația de trafic de influență, a lui Romeo Nicolae, directorul general al antifraudei. Aproape toți candidații care au participat la concursul pentru ocuparea posturilor de șefi la Antifraudă au obținut note între 1 și 4 (între 10 și 40 de puncte dintr-o sută), în situația în care nota minimă de trecere era 7 (70 de puncte).

Între „corigenți” s-au numărat:

Bogdan Pîrvulescu,  fiul lui Dumitru Pîrvulescu, fost director general al Direcției Finanțe Gorj, secretar general adjunct în Ministerul Economiei, președintele Consiliului de Supraveghere la Transelectrica (acolo unde lucrează, în prezent, și soția lui Bogdan), astăzi director general în Ministerul Finanțelor , funcție la care a mai adăugat șase CA-uri pe bani frumoși. Bogdan Pîrvulescu a obținut doar 34 de puncte dintr-o sută, echivalentul notei 3,40 la concursul pentru postul de inspector șef antifraudă (director) la Direcția Control Antifraudă 1 – București;

Gabriel Cărbunaru, cunoscut drept unul dintre preferații lui Liviu Dragnea, președintele PSD, fost inspector şef (1 noiembrie 2013 – martie 2014) al regionalei Antifraudă cu sediul în Alexandria, în prezent șef serviciu la Administrația Finanțelor Publice Sector 2. Gabriel Cărbunaru a „scos” numai 30,66 puncte din 100 posibile, la concursul pentru postul de inspector șef antifraudă (director) la Direcția Control Antifraudă 3 – București;

Antifrauda
Gabriel Cărbunaru, audiat la DNA in dosarul „Santajul Antenelor”

Bogdan Cosmin Ștefan, cu 57,5 puncte (după contestație),  a ratat, la rândul lui, ocazia de a-și anunța mama (judecător în Prahova, spun sursele noastre) că a trecut proba scrisă pentru postul de inspector șef antifraudă la Direcția Activități cu Risc Fiscal și Intervenție Rapidă, post pe care l-a și ocupat până săptămâna aceasta.

Citește mai multe AICI

Inspecția fiscală intră în focuri de luni, 19 octombrie

Pe 18 și 19 septembrie, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) București a scos la concurs mai multe posturi de conducere din cadrul instituției, concursuri care vor avea loc între 19 și 21 octombrie.

Concursul va fi fosrte interesant de urmărit, mai ales în contextul în care există riscul să fi apărut mișcări subterane. „Posturile cheie sunt foarte valoroase, atât pentru cei care le ocupă, cât şi pentru alţii. Nimic nu este gratis, să ştiţi, sunt interese foarte mari, mai ales la regionala Bucureşti. Ar fi bine ca Direcţia Generală de Integritate şi celelalte structuri de informații dar și de luptă împotriva corupției ale statului să acorde atenție mișcărilor de trupe din această perioadă”, ne-au spus sursele din ANAF. Citește mai multe AICI!

 

 

 

Cetățeanul TV

2 COMENTARII

  1. ANAF-ul inloc sa ajute firmele si mediul de afaceri mai rau le distruge. CE sa facem, asta e ordinul lui Ponta, daca nu vin nici 50 de bani din investitii solutia e sa bage mana in buzunarul romanilor, sa gaseasca sa mai ia cate ceva indiferent cat.
    Pardon, a facut Ponta o investitie in Romania-minus 20 de Km de Autostrada.
    Nenea Romeo stii ca in Marea Britanie, Italia etc. o firma se face in 10 minute pe internet?
    Sau, atunci canf Fiscul vine in control si gaseste o problema intr-o firma angajatii fiscului ii arata administratorului unde s-a gresit si il invata cum sa procedeze corect.?Voi aveti in schim target de amenzi, sa puteti sa va platiti salariile si masinile cu care va plimbati, sediile luxoase in care locuiti, vacntele luxoase si delegatiile. DAr daca voi sunteti incompetenti ca si politicienii ce pretentii sa avem noi…
    ANAFU-ul spune ca tot romanul e hot nu ca legile sunt multe, stufoase si nici macar ei nu le inteleg sau mai rau nu le stiu.Ne-a trebuit Ponta, Ponta avem, nu ca ar fi fost mai bine cu Basescu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.