miercuri, iunie 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDoliu în lumea teatrului. Actorul Bogdan Stanoevici a murit de Covid-19

Doliu în lumea teatrului. Actorul Bogdan Stanoevici a murit de Covid-19

-

Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru şi fost manager al Circului Metropolitan, a murit marţi la vârsta de 62 de ani. El se afla internat la Institutul Inimii, unde a fost mutat de la spitalul „Sfântul Pantelimon”.

Acest lucru după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Actorul Bogdan Stanoevici, a absolvit Institutul de artă teatrală şi cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti. A jucat pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, alături de nume sonore ale scenei româneşti. În primul an de facultate a debutat în film, sub îndrumarea şi atenţia profesorului său, Amza Pelea.

Actorul Bogdan Stanoevici a candidat la  alegerile prezidenţiale

În perioada 1977-1979, a fost prezent în multe producţii cinematografice, de teatru şi de televiziune. A interpretat roluri în 13 lungmetraje, peste 15 filme de televiziune şi în zece spectacole de teatru.

În anul 1989 s-a stabilit în Franţa unde a continuat activitatea în actorie. A revenit în România în anul 2011, cu ocazia premierei filmului „Misiunea directorului de resurse umane”, o producţie israelo-franco-română, în care a interpretat un rol dramatic. Cu această ocazie, îşi anunţă intenţia de a se stabili din nou în România şi de a reveni în viaţa teatrului românesc, potrivit news.ro.

Bogdan Stanoevici a fost numit ministru delegat pentru românii de pretutindeni, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, în martie 2014. A fost candidat la alegerile prezidenţiale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Rareş Bogdan cere demisia lui Boloş: Nu poate arunca în aer un întreg sistem!

0
În ședința coaliției de guvernare spiritele au fost extrem de încinse. CITEŞTE ŞI: Rareș Bogdan despre data alegerilor prezidențiale: înțelegerea din luna martie a căzut Pe lângă discuția despre data alegerilor prezidențiale, un alt "cartof fierbinte" a fost OUG privind...