duminică, iunie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăO companie italiană va construi centura Caracal pentru 11,6 milioane euro

O companie italiană va construi centura Caracal pentru 11,6 milioane euro

-

40317270
Lucrările de la centura Caracal au fost oprite după rezilierea contractului cu Romstrade

Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi a finalizat licitația pentru construcția centurii orașului Caracal, după ce contractul inițial, semnat în 2011 cu fima Romstrade controlată de omul de afaceri Nelu Iordache, a fost reziliat.

CNADNR a atribuit S.E.CO.L.- Societa Edile Costruzioni e Lavori din Italia un contract de 51,6 milioane lei (11,6 milioane euro), inclusiv TVA, pentru construcţia variantei de ocolire a oraşului Caracal.

Contractul, evaluat la 69,2 milioane lei, a fost atribuit pentru 41,6 milioane lei, sume fără TVA, şi prevede construcţia a 10,3 kilometri de drum.

Proiectul este finanţat cu bani europeni (85%) şi fonduri de la buget (15%), prin POS-T.

Construcţia variantei de ocolire a oraşului Caracal a fost atribuită la începutul anului 2011 companiei Romstrade, deţinută de omul de afaceri Nelu Iordache, pentru 44,4 miloane de lei, fără TVA. Contractul a fost reziliat la finele anului 2012, iar CNADNR a reluat ulterior licitaţia.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Profesor acuzat că lua bani de la elevi ca să treacă anul

0
Un profesor de la un liceu din Arad este cercetat penal pentru luare de mită. CITEŞTE ŞI: Arad. Profesor acuzat de luare de mită de la elevi Cadrul didactic ar fi pretins de la elevii din clasele de seral bani pentru...