sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaCartea „Sfinți Părinți români ai secolului XX”, scrisă în limba germană, prezentată...

Cartea „Sfinți Părinți români ai secolului XX”, scrisă în limba germană, prezentată la hramul Parohiei Fulda

-

La Parohia Ortodoxă „Înălțarea Domnului” Fulda din Germania, părintele pr. Ioan Ovidiu a prezentat cartea „Sfinți Părinți români ai secolului XX”. „Cartea este scrisă în limba germană și la scrierea ei au participat mai multe persoane. Este o carte de vizită a Ortodoxiei noastre românești folositoare pentru cei din vestul Europei cât și pentru urmașii noștri”, a transmis Parohia Ortodoxă „Înălțarea Domnului” Fulda.

Prezentarea volumului a avut loc la finalul Sfintei Liturghii, săvârșită de Praznicul Înălțării Domnului. Slujba a fost oficiată de pr. Ioan Popoiu, consilier administrativ al Arhiepiscopiei Germaniei, Austriei și Luxemburgului, alături de pr. Bogdan Bec și pr. Ovidiu Ioan.

Deși Praznicul Înălțării Domnului a fost joi, 13 iunie, hramul s-a celebrat la sfârșit de săptămână, pentru a permite participarea credincioșilor care lucrează în timpul săptămânii și care, în diaspora, parcurg distanțe semnificative până la biserică.Coordonat de Karl Pinggéra și Ovidiu Ioan, volumul include studii despre spiritualitatea ortodoxă și despre duhovnicii Iosif Trifa, Daniil Sandu Tudor, Arsenie Boca, Nicolae Steinhardt, Benedict Ghiuș, Paisie Olaru, Cleopa Ilie, Andrei Scrima, Sofian Boghiu, Constantin Galeriu, Teofi Părăian, Arsenie Papacioc și Justin Pârvu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...