joi, mai 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaMALTA. O româncă a fost condamnată, după ce a lovit un polițist...

MALTA. O româncă a fost condamnată, după ce a lovit un polițist și l-a mușcat

-

O româncă a fost condamnată la șase luni de închisoare și amendată după ce a admis că a mușcat și a lovit cu piciorul un ofițer de poliție în secția din localitatea Rabat, de pe insula Gozo, din Malta.

Femeia, în vârstă de 29 de ani, de naționalitate română, a ajuns în fața magistratului Brigitte Sultana în Gozo ieri, pe data de 19 iunie 2023. Aceasta a fost acuzată de rezistență prin violență împotriva unui sergent de poliție în timp ce omul legii îndeplinea un ordin legal.

Potrivit Malta Today, românca a fost de asemenea acuzată de provocarea unor răni ușoare ofițerului, distrugerea liniștii publice și obstrucționarea acțiunilor poliției. În plus, a fost acuzată de recidivă.

Conform rechizitoriului, femeia l-a mușcat pe ofițer și l-a lovit cu piciorul în zona inghinală atunci când acesta a intervenit pentru a opri o luptă în Marsalforn, duminică dimineața.

„În timpul intervenției, suspecta a rezistat și a reacționat violent, provocând răni ușoare ofițerului”, a declarat poliția.

Învinuita, asistată de avocatul Kevin Mompalao, care a fost desemnat ca avocat din oficiu, a pledat vinovată. După confirmarea mărturisirii sale, așa cum este cerut de lege, instanța a declarat-o pe Dolăcioiu vinovată, condamnând-o la închisoare pentru șase luni și aplicându-i o amendă de €4,000.

„Orice formă de violență împotriva forțelor de ordine nu este acceptabilă și trebuie tratată cu cea mai mare seriozitate. Această sentință demonstrează angajamentul nostru de a proteja ofițerii de poliție în exercitarea datoriilor lor”, a declarat un reprezentant al poliției.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Cea mai mare evaziune fiscală cu criptomonede: ANAF intervine

0
Inspectorii ANAF au identificat în luna mai a acestui an la un singur agent economic, venituri de peste 100 milioane de lei provenind din tranzacţii cu monede virtuale care au fost omise de la declarare. CITEŞTE ŞI: Nicușor Dan refuză...