duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaPovestea tinerei din străinătate care și-a regăsit familia din România după 25...

Povestea tinerei din străinătate care și-a regăsit familia din România după 25 de ani

-

Simona Chouinard, o tânără în vâstă de 28 de ani, a reușit să-și regăsească familia biologică după 25 de ani. Când avea doar 3 ani, a fost înfiată de o familie de canadieni. Spre sfârșitul anului trecut a reușit să se vadă pentru prima dată, virtual, cu familia ei biologică din România, care a dat-o spre adopție.

Simona este rezidentă în orașul Shawinigan, din regiunea Quebec și a reușit să se reconecteze cu familia din România printr-o pagină de Facebook dedicată copiilor adoptați. În doar două ore a primit informații, potrivit L’ Hebdo.

„Am fost în stare de șoc”, mărturisea Simona în luna februarie a acestui an la emisiunea moderatorului Denis Lévèsque, de pe postul TV Le Canal Nouvelles (LCN) din Quebec. Un test ADN a confirmat că femeia cu care luase legătura era, într-adevăr, mama biologică a Simonei.

Din acel moment, tânăra a înmulțit apelurile video și e-mailurile, așteptând cu nerăbdare să-și poată întâlni în persoană mama, fratele și sora biologică. Acest moment magic ar fi avut loc mult mai devreme, dacă pandemia nu i-ar fi zădărnicit planurile.

Anul acesta, cânt călătoriile au fost reluate, fratele bilologic al Simonei, Bobby, a decis să vină în Quebec să-și viziteze sora.

„Am profitat atât de mult de fiecare minut pentru a fi împreună și a ne cunoaște. E ca și cum am prinde din urmă acea perioadă a copilăriei noastre”, povestește Simona.

Tânăra sper să meargă în România cât de curând, să-și cunoască mama biologică.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...