luni, iunie 17, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăFactură la gaze naturale de peste 33 milioane de lei primită de...

Factură la gaze naturale de peste 33 milioane de lei primită de o pensionară.”Au recunoscut că este o eroare și au emis o factură, de 1.700 lei”

-

O femeie de 70 de ani din județul Vaslui  a primit o factură la gaze de 33,57 de milioane de lei (6,8 milioane euro). Ea a făcut reclamație. Furnizorul a emis o nouă factură, tot greșită.

Pe factura la gaze naturale era trecut un consum de 146.525,153 MWH, deși pensionara avea doar un aragaz și centrala pe care o folosește doar pentru încălzitul apei, potrivit stirileprotv.ro.

”Săptămâna trecută, cănd a primit mama factura, eu eram în alt colț al țării. M-a sunat panicată că a venit factura la gaz, de 33 milioane lei vechi. Săraca, era atât de bulversată citind atâtea cifre și probabil că nu îi venea să creadă că, de fapt, factură e în lei noi”, a declarat fiul femeii.

Ea a mers la sediul furnizorului și a făcut reclamație. A fost emisă o nouă factură, tot gresita.

”Nu au fost probleme. Au recunoscut că este o eroare și au emis o factură, de 1.700 lei. Normal, și aceea era mult prea mare. În final, după un alt drum, a fost emisă o factură de 200 lei. E bine că totul s-a terminat cu bine, chiar dacă asta a însemnat nervi, timp și câteva drumuri pentru o femeie de 70 ani. Eu m-am întors abia azi în oraș și am fost șocat când am văzut factură inițială”, a mai spus băiatul femeii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Două românce minore, luate cu forţa de statul suedez: Disperați, părinții cer ajutorul autorităților

0
Caz scandalos în Suedia. Două fete ale unei familii de români, stabilită în Suedia, au fost preluate în mod abuziv de stat. Disperați, părinții cer ajutorul autorităților române. CITEŞTE ŞI: Saloanele de tatuaje nu mai au voie să primească minori Cazul...